اقتصاد پایه دهمعلوم پایه پنجم

چرا کف آشپزخانه و حمام کمی شیب دار ساخته می شوند علوم پنجم صفحه 71

چرا کف آشپزخانه و حمام کمی شیب دار ساخته می شوند علوم پنجم صفحه 71

چون در این مکان ها امکان جمع شدن آب وجود دارد و سطح شیب دار آب ها را به آرامی به سمتی که باید آب از آن جا خارج شود هدایت می کند و به این ترتیب از جمع شدن آب و آب گرفتگی جلوگیری می شود.

مطلب مرتبط:

کف سازی در زمین‌های مرطوب

كف سازى در زمين‌هايى كه داراى رطوبت مى‌باشند.  مانند زير زمين‌ها بدین شرح است:

زمين‌هاى مرطوب خود به دو دسته تقسيم بندى مى‌شوند كه عبارتند از:

الف -كف سازى در زمين‌هايى كه رطوبت كمى دارند (زمين هاى نيمه خشك):

براى كف سازى اين گونه زمين‌ها مراحل زير به ترتيب انجام مى‌شود:

  • كوبيدن خاك زيرين (زمين طبيعى) تا تراكم آن به 85 تا 90 درصد برسد.
  • پخش كردن قلوه سنگ درشت (سنگ رودخانه‌اى) به ضخامت حداقل 25 سانتى متر (بلوكاژ). براى به وجود آوردن سطحى تقريبا صاف و پر شدن فواصل بين آن‌ها. (قلوه سنگ ها)، شن ريز روى تمام سطح ريخته مى‌شود تا تقريبا يك سانتى متر روى قلوه سنگ‌ها را بپوشاند. ما استفاده از پوکه معدنی پوزولانی سبکدانه کانیار را در این بخش پیشنهاد می‌کنیم.
  • ريختن بتن با عيار 200 كيلوگرم سيمان در متر مكعب بتن به ضخامت 7 تا 10 سانتى متر. صاف كردن آن با استفاده از تخته ماله.
  •  اجراى ملات ماسه و سيمان با عيار 350 كيلوگرم سيمان در متر مكعب ملات جهت اجراى پوشش نهايى.
  • فرش كردن كف با استفاده از موزاييك و يا سنگ فرشى و… كه به عنوان پوشش نهايى كف مى‌باشد.

چرا کف آشپزخانه و حمام کمی شیب دار ساخته می شوند علوم پنجم صفحه 71

منبع: سایت انشاء باز

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا