جواب تمرین های علومعلوم پایه هشتم

تحقیق درباره شیوه کارکرد باتری ها اطلاعاتی را جمع آوری کنید علوم هشتم

اطلاعات جمع آوری کنید علوم پایه هشتم

پاور پینت در مورد شیوه کار کرد باتری علوم هشتم

ساختمان داخلی باتری ها خیلی شبیه باتری ای است که شما ساخته اید. یعنی در این مولدها دو فلز غیر هم جنس در یک مایع شیمیایی خاص که الکترولیت نامیده می شود قرار دارند. درباره شیوه کارکرد باتری ها اطلاعاتی را جمع آوری کنید و نتیجه آن را به صورت پاورپوینت به کلاس گزارش دهید

تحقیق درباره شیوه کارکرد باتری ها اطلاعاتی را جمع آوری کنید علوم هشتم

ا قطعاتی الکترونیکی هستند که در مدار های ساده وصنعتی در ابعاد کوچک و بزرگ استفاده می‌شوند و منبع نیروی الکتریکی برای شارش الکترون ها در مدارند. بدون باتری، هیچ لپ تاپی، هیچ چراغ قوه ای، هیچ رباتی و… کار نمیکرد و علم به مدت ها پیش بر میگشت.

باتری ها به طور کلی از سه بخش تشکیل میشوند:

۱. آند(یا همان قطب منفی)

۲. کاتد(یا همان قطب مثبت)

۳. الکترولیت(که بین آند و کاتد قرار میگیرد)

کارکرد باتری :

معمولاً هر باتری از یک یاچند سلول کوچک داخلی تشکیل شده است، در باتری‌ها ممکن است سلول‌ها برای افزایش جریان با هم موازی شده یا برای افزایش ولتاژ با هم سری شوند، هر سلول شامل دو نیم سلول است که به صورت سری توسط ماده‌ای الکترولیت -شامل یون‌های مثبت و یون‌های منفی – که رسانای الکتریکی می‌باشد به هم متصل‌اند.

با اتصال باتری به مصرف‌کننده یون‌های منفی از طریق سیم هادی به مصرف‌کننده وارد شده و بعد از ایجاد انرژی در آن (انرژی گرمایی بر اثر عبور از یک مقاومت یا انرژی جنبشی بر اثر القا یا انرژی نور بر اثر پرتاب و…) به سمت یون‌های مثبت حرکت می‌کنند و به تدریج یون‌های مثبت (که در اینجا حفره‌ها هستند) را خنثی می‌کنند.

مطالب پیشنهادی :  تحقیق درباره نقش هریک از فعالیت های غیرارادی مانند پلک زدن، عطسه، سرفه

با گذشت زمان یون‌های مثبت بیشتری خنثی شده و به تدریج انرژی باتری کم شده و مقاومت داخلی آن افزایش می‌باشد در این حالت بعد از گذشت مدت زمانی که معمولاً با آمپر ساعت باتری مشخص می‌شود باتری به صورت کامل تخلیه می‌شود. مثلاً یک باتری ۶۰ آمپر ساعت می‌تواند ۶۰ آمپر را تا یک ساعت تأمین کند، این باتری بعد از گذشت یک ساعت و با کشیدن جریان ۶۰ آمپر از ان به صورت کامل تخلیه می‌شود.

با کاهش جریان دریافتی از باتری می‌توان مدت زمان کارایی آن را افزایش داد، در این حالت باید پارامترهای مانند دما، لزرش و مقدار تنش موجود در جریان را نیز در زمان نهایی لحاظ کرد. به عنوان مثال باتری ۶۰ آمپر ساعتی در حالت تئوری باید جریان ۲۰ آمپر را برای مدت زمان ۳ ساعت تأمین کند در حالی که با توجه به ساختار باتری و همچنین دمای محیط ممکن است این زمان تا نیم ساعت نیز کاهش یابد.

اطلاعات جمع اوری کنید علوم در مورد شیوه کارکرد باتری ها اطلاعاتی را جمع آوری کنید

تحقیق کنید علوم شیوه کارکرد باتری ها اطلاعاتی را جمع آوری کنید به صورت پاور پینت بنویسید

نظر شما در مورد این مطلب چه بود نظر بزارید

این مطلب اختصاصی بوده و کپی برداری در سایت یا کانال تلگرام شما بدون ذکر منبع و ادرس سایت حرام است و پیگرد قانونی دارد

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا