انسان و محیط زیست پایه یازدهم

تحقیق درباره ورمی کمپوست و نتیجه را در کلاس گزارش دهید

تحقیق درباره ورمی کمپوست و نتیجه را در کلاس گزارش دهید

کمپوست پسماندهای آلی تجزیه شده و نسبتا پایدار حاصل فرایند پوسش هستند پوسش یا کمپوست کردن  عمل پوساندن و تجزیه بقایای گیاهی، حیوانی یا زباله های شهری همچنین لجن فاضلاب است که تحت  شرایط خاص و روش های گوناگون انجام می گیرد. این عمل شاید کهن ترین روش بازیافت باشد. مواد آلی موجود در توده مصرفی  برای کمپوست از ضایعات کشاورزی ، مواد خوراکی و زباله هایی است که از راه تجزیه هوازی و بی هوازی به خاک سیاه  و سفید غنی تبدیل می شوند  که به عنوان کود در کشاورزی مصرف  می شود.

فرایند کمپوست بسیار ساده است  و به دست افراد باتجربه در خانه های خود، کشاورزان در زمین های شان و به شکل صنعتی نیز انجام می شود. کمپوست  حاصل فعالیت بیولوژیکی میکرورگانیسم هایی است که توانایی شکستن  مولکول های درشت مواد آلی را دارا می باشند.

این کود که از پسماندهای کشاورزی ، خانگی و خوراکی تولید می شود یکی از عالی ترین کودها برای مصارف کشاورزی به شمار می رود و تولیدکنندگان  گل و گیاه نیز امکان بهره گیری از این  کود را دارند. منیزیم و فسفات  موجود در این  کود سبب آبرفتی شدن خاک ها ی کشاورزی و جذب سریع تر مواد مغذی  درون خاک می شود. کمپوست، خاک  بسیار غنی و مورد استفاده است

که در مکان هایی همچون در باغ ها، محوطه سازی، باغداری و کشاورزی به عنوان کود به کار می روند. کمپوست به عنوان یک آفت کش طبیعی برای خاک نیز می باشد . در خاک پوسال اکوسیستم ها برای کنترل فرسایش، زمین و جریان بهسازی خاک، ساخت و ساز تالاب و به عنوان پوشش دفن زباله  بسیار مفید است.

منبع: سایت انشا باز

مطالب پیشنهادی :  جواب فعالیت درس5 کتاب انسان و محیط زیست پایه یازدهم

نظر شما در مورد این مطلب چه بود نظر بزارید ممنونم

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا